προφιλ προιοντα jewelry πληροφοριες
 δειτε εταιρικο προφιλ δωρα

 

  

Το Zoe Jewelry στη Σαντορίνη είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, αναπόσπαστο μέρος επιχειρηματικής δραστηριότητας και παράδοσης,  που κρατά περισσότερο από έναν αιώνα. Λειτουργεί με το φυσικό του κατάστημα στην καρδιά του αιγαιοπελαγήτικου νησιού για τριάντα και πλέον χρόνια, φιλοξενώντας στις προσθήκες του τις δημιουργίες των πλέον επώνυμων διεθνών οίκων κοσμημάτων και ωρολογίων, αλλά και τις μοναδικής έμπνευσης πρωτότυπες δημιουργίες της Zoe Jewelry.

 

Σήμερα το Zoe Jewelry είναι το μεγαλύτερο κατάστημα κοσμημάτων στο κέντρο της Σαντορίνης και τη σκυτάλη της επιχείρησης έχει αναλάβει η Εύα Κουτσογιαννοπούλου. Με προσήλωση στην υψηλή ποιότητα, το συνδυασμό των τάσεων της μόδας με τη διαχρονικότητα του κλασικού και με σταθερές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές κοσμημάτων παγκοσμίως, το Zoe Jewelry ανανεώνει διαρκώς τις συλλογές του με τις πλέον ξεχωριστές δημιουργίες.

 

Το Zoe Jewelry υποδέχεται τους επισκέπτες του στο κατάστημα της Σαντορίνης, σ' ένα χώρο φιλόξενο και ζεστό, εναρμονισμένο με το απέριττο φυσικό περιβάλλον και παρακαλουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις και διαθέτοντας ένα άριστο σύστημα εξυπηρέτησης ακόμα και μετά την πώληση, μέσα από τη διαδικτυακή του τοποθεσία, προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να γνωρίσουν μερικές από τις δημιουργίες που διαθέτει, αλλά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή τους.

 

Zoe σημαίνει ζωή. Και για τους ανθρώπους του Zoe Jewelry, που για περισσότερα από τριάντα χρόνια, έχουν ταυτίσει την καθημερινή τους ζωή με το κόσμημα, η πιο μεγάλη χαρά είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, που φορούν τις δημιουργίες μας και ταξιδεύουν το Zoe Jewelry σε κάθε γωνιά της γης, αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για μας.

 

 

  
 

 

 
 

 

 
  www.zoejewelry.gr  
ZOE JEWELRY , κοσμήματα από χρυσό και ρολόγια , Μεσαριά Σαντορίνης
κοσμήματα kabana eshopκοσμήματα roberto coin eshopρολόγια zenith eshopκοσμήματα geo eshop
ΑΓΟΡΕΣ NEWSLETTER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FACEBOOK
EL  /  EN  /  中国  /  РУССКИЙ

 eshop αγορας ρολογια πανεμορφα

  κοσμηματων brands κανετε jewelry

 δειτε κοσμηματα jewelry καταστημα

 κανετε αλλα δωρα σαντορινη