ασημι ιστορια φηρα jewelry

 

  χρυσος γνωριστε jewelry κοσμηματοπωλειου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   χρυσος σαντορινης κοσμηματοπωλειου γνωριστε

  

ZOE σημαίνει «ζωή» στα ελληνικά και φιλοδοξία μας είναι τα κοσμήματά μας να δίνουν πάντα ζωή και χαρά στους πελάτες μας.

Το ΖΟΕ JEWELRY ξεχωρίζει στο χώρο του κοσμήματος με μοναδικές, διαφορετικές  χειροποίητες δημιουργίες. 

Σημείο αναφοράς η Σαντορίνη,  ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη στον κόσμο  με σπάνια ομορφιά, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την οικογένειά μας.

Πίσω όμως από το ΖΟΕ JEWELRY ‘κρύβεται’ μια μεγάλη οικογενειακή  ιστορία προσπάθειας και μόχθου για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.   

Το 1870 ξεκινά η  ιστορία της οικογένειας Κουτσογιαννόπουλου, όταν το πλοίο από την Πελοπόννησο στο οποίο επέβαιναν οι αδελφοί Γρηγόρης και Δημήτρης με προορισμό το εμπορικό νησί της Σύρου αναγκάζεται, λόγω σφοδρών Δυτικών ανέμων, να προσεγγίσει σε ένα άγνωστο γι’ αυτούς νησί, τη Σαντορίνη.

Εκεί εμπορεύονται τα προϊόντα τους και εγκαθίστανται στο νησί.

Πολύ σύντομα ανακαλύπτουν τη μοναδική ποιότητα του Σαντορινιού κρασιού και ασχολούνται πλέον με αυτό, εξάγοντάς το και στη Μαύρη Θάλασσα.

Γίνονται οι μεγαλύτεροι έμποροι στο χώρο. Σήμερα, μετά από τέσσερις γενιές συνεχίζεται η παραγωγή του κρασιού από την οικογένειά μας με υψηλές διακρίσεις στη ποιότητα από τον υπεύθυνο του οινοποιείου «Volcan Wines», Γεώργιο Κουτσογιαννόπουλο.

Το οινοποιείο όμως πρωτοστατεί και πολιτιστικά, με την ίδρυση του υπόσκαφου Μουσείου οίνου το οποίο έχει 300μ. μήκος και παρουσιάζει κειμήλια  της οικογένειας σχετικά με τη παραγωγή κρασιού, από το 1660 έως το 1970. 

Το 1950 ο Γρηγόρης Κουτσογιαννόπουλος, ως πρώτος ναυτικός πράκτορας και πρώτος οργανωτής εκδρομών, ιδρύει στη Σαντορίνη  το σημερινό Water Blue Travel Agency, με υπεύθυνο τον γιο του, Δημήτρη Κουτσογιαννόπουλο. Το Water Blue Travel εκπροσωπεί εταιρείες κρουαζιερόπλοιων & Tour Operators του εξωτερικού. Διαθέτει στο νησί τέσσερα γραφεία, επτά  ιδιόκτητα τουριστικά λεωφορεία οργανώνει εκδρομές, κρατήσεις σε ξενοδοχεία, προσφέρει υπηρεσίες σε VIPs, και καλύπτει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη που σχετίζεται με τον τουρισμό στο νησί, εστιάζοντας πάντοτε στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών προς τον πελάτη. 

Το 1980 ιδρύεται το “ZOE GALLERY ” με πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά. Πολύ γρήγορα αναπτύσσεται με τα μοναδικά χειροποίητα καλλιτεχνικά κοσμήματα, με προμηθευτές από τη Σαντορίνη και διάφορα άλλα μέρη της Ελλάδας και μετονομάζεται σε ZOE JEWELRY.

Σήμερα, με υπεύθυνη την Εύα Κουτσογιαννοπούλου, είναι το μεγαλύτερο κατάστημα κοσμημάτων στο κεντρικότερο σημείο των Φηρών. 

Τη προσοχή σας δε θα τραβήξει μόνο η εξαιρετική θέση του «ZOE JEWELRY» στη Καλντέρα, αλλά και : 

  • Η διάθεση μοναδικών συλλογών με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, εξαιρετικής και πιστοποιημένης ποιότητας. 
  • Η διάθεση κοσμημάτων υψηλής αισθητικής σε λευκό, κίτρινο και κόκκινο χρυσό 18 καρατίων, καθώς και ο μοντέρνος συνδυασμός αυτών.
  • Η διάθεση σχεδίων και συλλογών, εμπνευσμένων από την τεχνική της Αρχαίας και Βυζαντινής     περιόδου, σε 18 και 22 καράτια, πιστά αντίγραφα μουσείων, αποκλειστικά χειροποίητα.
  • Η διάθεση κορυφαίων δημιουργιών που αποτελούν το «όνειρο» κάθε γυναίκας.

  

To ZOE JEWELRY δεν είναι ποτέ στάσιμο, αντιθέτως πρωτοπορεί, καθώς παρακολουθεί και ενημερώνεται για όλες τις τάσεις της παγκόσμιας μόδας πάνω στο κόσμημα.

 Έτσι είναι πάντα μπροστά, με σχέδια μοντέρνα, μοναδικά.

 Κομμάτια μοναδικά που έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο χάρη στους πελάτες μας που έχουν δείξει την προτίμησή τους στις δημιουργίες μας. Αυτά αποτελούν και τη ζωντανή μας διαφήμιση για την ποιότητα και την ομορφιά των κοσμημάτων μας.

 Τέλος, στο ΖΟΕ JEWELRY μπορείτε να βρείτε  κοσμήματα γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και άλλα κοσμήματα και ρολόγια (JEWELRY BRANDS & WATCH BRANDS)  παγκοσμίου φήμης όπως ROBERTO COIN, KABANA, ETHO,GEO,ZENITH,U-BOAT.

  

Η οικογένεια συνεχίζει για  τέταρτη γενιά να αναπτύσσεται στο νησί με τις επιχειρήσεις αυτές.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η αγάπη η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η εργατικότητα είναι οι βασικοί παράγοντες στους οποίους οφείλεται η επιτυχία της οικογένειας Κουτσογιαννόπουλου.

  
ZOE JEWELRY , κοσμήματα από χρυσό και ρολόγια , Μεσαριά Σαντορίνης
κοσμήματα kabana eshopκοσμήματα roberto coin eshopρολόγια zenith eshopκοσμήματα geo eshop
ΑΓΟΡΕΣ NEWSLETTER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FACEBOOK
EL  /  EN  /  中国  /  РУССКИЙ

 eshop αγορας ρολογια πανεμορφα

  κοσμηματων brands κανετε jewelry

 δειτε κοσμηματα jewelry καταστημα

 κανετε αλλα δωρα σαντορινη